Storstugan & samlingslokaler

På gården har vi flera samlingslokaler som passar er som vill arrangera en workshop, personaldag, föreläsning eller annat evenemang. Det finns även möjlighet att hyra Storstugan med storkök och matsalar, eller Skutan med mindre kök. Läs mer om alla våra lokaler nedan!

Det finns alltid möjlighet att skräddarsy ert eget paket när ni besöker oss! Vi erbjuder exempelvis instruktörsledda aktiviteter, uthyrning av aktivitetsmaterial, helpension eller bed & breakfast.

STORSTUGAN

Storstugan är Sparrevikens huvudbyggnad. På nedervåningen finns två matsalar, ett storkök, städförråd och toalett. På övervåningen finns två större samlingslokaler: Gamla Bohus och Skeppet. Man kan bara hyra hela storstugan under lågsäsong, men våra samlingslokaler går att hyra även resten av säsongen.

Nedervåningen är tillgänglighetsanpassad för rullstol, men tyvärr är inte övervåningen det.

Föregående bild
Nästa bild

Gamla Bohus

Gamla Bohus är en av Sparrevikens samlingslokaler. Här finns soffor, långbord och whiteboard. Perfekt för gruppdiskussioner, workshops, fikastunder eller föreläsningar. Man får bekvämt plats minst 20 personer och har fin utsikt över havet och gården.

 

Skeppet

Skeppet är storstugans största samlingslokal. Här finns klappstolar, madrasser, projektorduk och whiteboard. Om salen används för föreläsning med klappstolar får man bekvämt plats minst 30 personer. I Sparrevikens egen verksamhet används Skeppet till bland annat workshops, ledarutbildning, massagekvällar, pysselateljé och inomhushajkyta – allt med underbar utsikt över gården.

Föregående bild
Nästa bild

Skutan

Skutan är Sparrevikens ledarrum. Här finns fullt utrustat kök, toalett och långbord med soffa och stolar. Man får bekvämt plats minst 20 personer. Skutan är uppvärmd året runt, och går därför även att hyra under vinterhalvåret. Lokalen är mångsidig och går att använda till workshops. Skutan är även perfekt för er som behöver hyra till ett mindre kök för självhushåll under er vistelse. Skutan är tillgänglighetsanpassad för rullstol.

Föregående bild
Nästa bild

1:an

1:an är ett mindre mötesrum på Sparrevikens kontor. Det finns bord, stolar, projektorduk och blädderblock. Ni får bekvämt plats 8 personer. Utsikten är direkt över viken, vilket är svårslaget. 1:an är tillgänglighetsanpassad för rullstol.

 

Skagerack

Skageracks huvudlokal har tjänat många syften genom åren – allt från pingisrum till festlokal till båtförråd. Fantasin sätter gränser! Skagerack är ej isolerad och saknar rinnande vatten. Skagerack är rullstolsanpassad.

Byggnaden
Körövning
Ledarsittning
Disco
Gudstjänst
Föregående bild
Nästa bild

Optimisten

Optimisten är en samlingslokal med havsutsikt. Den fungerar bra att använda som kreativt utrymme eller grupprum. Lokalen är ej isolerad och saknar rinnande vatten. Optimisten ligger en trappa upp och är tyvärr ej tillgänglighetsanpassad för rullstol.

PRIS

Följande standardpriser gäller per dygn:
Storstugan: 7700 kronor (hyrs enbart ut under lågsäsong)
Gamla Bohus: 1300 kronor
Skeppet: 1300 kronor
Skutan: 2200 kronor
1:an: 800 kronor
Skagerack: 1300 kronor
Optimisten: 550 kronor

Vid städservice tillkommer 1000 kronor per byggnad/lokal, annars städar ni själva innan ni lämnar Sparreviken.

KONTAKT

För mer info kontakta oss på info@sparreviken.se eller telefon: 0522-291 96.