för Församlingar

Arrangera lägeR & event PÅ sPARREVIKEN

Med närhet till skogen och havet är Sparreviken en både fridfull och livlig plats.  Här kan ni anordna allt från konfirmationsläger till personaldag. Eftersom vi arrangerar egna konfaläger finns både material och lokaler som vi tror passar er verksamhet.

Sparreviken har 110 sängplatser, storkök, samlingslokaler, bastu, vandringsleder och aktivitetsmaterial såsom kanoter och teambuildingbanor. Ni får tillgång till psalmböcker och instrument, exempelvis gitarr, elpiano och cajon. Vi har en lägerkyrka utomhus, med utsikt över viken och utsiktsplatsen Klockberget passar perfekt för andakt med sång – eller korvgrillning. I vår största lokal Skagerack går att anordna gudstjänst för upp till 100 personer, kör-rep eller ösiga discon. 

Ni kan hyra hela eller delar av gården, arrangera allt själva eller boka med helpension & instruktörsledda aktiviteter. Vi hittar en lösning som passar era önskemål och behov. 

Om ni har frågor, funderingar eller vill bolla, kontakta oss gärna på info@sparreviken.se eller tel: 0522-291 96.


Nedan kan ni läsa mer om att hyra Sparreviken samt om våra färdiga aktivitetspaket & koncept för personaldagar och konferens.