Tack för din anmälan!

Tack! Vi bekräftar härmed att vi tagit emot din anmälan. Kontrollera gärna att du fått ett mail som bekräftar att anmälan kommit fram. Mailet har skickats till den mailadress du angivit i formuläret. Hittar du inget i din mailkorg, vänligen kontrollera din skräppost om mailet möjligen hamnat där. Ibland tar det en stund för mailen att nå fram. Har mailet inte kommit fram inom en halvtimme ber vi dig att ta kontakt med oss på info@sparreviken.se.

OBS! Att vi tagit emot anmälan innebär inte att vi kan bekräfta att det finns plats på lägret. Om vi kan erbjuda en plats på lägret kommer vi inom kort att kontakta dig på den mailadress du angivit samt skicka en faktura för anmälningsavgiften. Först när vi tagit emot anmälningsavgiften kan vi reservera platsen för dig. Skulle lägret vara fullt kommer vi naturligtvis även att meddela detta och kan i vissa fall erbjuda möjligheten till en köplats i händelse av avhopp.

Vänliga hälsningar från oss på Lägergården Sparreviken

Angående konfidentiella uppgifter

Du som anmält deltagare till våra läger tidigare är nog van vid att vi brukar ställa många fler frågor i samband med anmälan. Vi har i år ändrat anmälningsrutinen och kommer samla in de konfidentiella uppgifter vi brukar efterfråga först en tid efter att anmälningsavgiften är betald.