Lägergårdsföreståndare

Vi söker en föreståndare till Lägergården Sparreviken

KFUM västsvenska regionen söker en chef till vår kurs- och lägergård Sparreviken. Verksamheten består bland annat av sommarläger med segling, friluftsliv och gemenskap. Sommarlägret leds av ett stort antal ideella ledare. Under vår och höst tillkommer lägerskolor och grupper som hyr gården.

Sparreviken ligger vid havet utanför Ljungskile och i skydd av Orust. Vi har båt- och badbrygga, stränder, ängar att ha tältläger på och flera platser för bad. Allt förberett för att leka, spela, segla, hajka och ha lägerbål vid.

Att skapa en trygg mötesplats för barn och unga med inslag av äventyr och personlighetsutveckling är vårt huvudsyfte. Ja, det är därför vi finns!

Vill du vara med och skapa mötesplatser för barn och unga?

Ditt uppdrag är att organisera och leda gårdens anställda och ideella ledare. Du behöver ha god samarbetsförmåga och erfarenhet av att leda både anställd och ideell personal.

Gårdens personal består av köksansvarig, vaktmästare och sommarlägeransvarig. Till det kommer ett stort antal ideella ledare som ofta har varit deltagare på lägret och som vi utbildar och tränar för olika ledaruppdrag.

Du skall ha erfarenhet av arbete med barn och unga. Gärna också erfarenhet från förenings- och ungdomsverksamhet. Du behöver vara en god självorganisatör för att kunna arbeta både självständigt och i grupp. Du har ett stort hjärta och kan leda genom tillitsbaserat ledarskap.

Du behöver ha körkort och tillgång till bil.

Din närmaste chef blir Regionstyrelsen som du också kommer jobba i nära samarbete kring ekonomi, verksamhetsutveckling, fastighetsfrågor och material i form av båtar, friluftsutrustning och liknande.

Kort om tjänsten

Anställningsform: 100 procent, tillsvidare tjänst

Tillträde: Snarast, dock senast maj 2022

Löneform: Månadslön

Arbetsplats: Lägergården Sparreviken, Dirhuvud 504, 459 91 LJUNGSKILE

Kontakt: Magnus Klang (styrelserepresentant)
Telefon: 0703–191970

Ansökan ställs till: jobb@kfumvastsvenska.se