Kock – kökspersonal

Vi söker en kock till Lägergården Sparreviken

Vi söker dig som har erfarenhet av matlagning i storkök för upp till 150 personer och är bra på att skapa en god pedagogisk struktur och arbetsleda oerfarna (motiverade) unga ledare i köksarbete, på ett vis som får dem att växa.

På sommaren har vi sommarlägerverksamhet för barn och ungdomar. Köket serverar frukost, lunch, middag, samt gör kvällsfikakorgar. Vi bakar allt vårt bröd i gårdens bageri, även bullar, kakor mm till besöksdagar och konfirmationsfika.

I kökets uppgifter ingår även att packa mat för hajk och vid större tältläger på vår lägeräng att bistå med utlämning av råvaror till måltider som de tältande grupperna lagar till själva över öppen eld. 

Ditt uppdrag består i att leda/handleda och delvis laga maten tillsammans våra ideella ledare som under sommaren bemannar vårt kök och bageri. Samt ansvara för att diet/allergi kost blir korrekt.

Du arbetar i nära samarbete med husmor/husfar som har huvudansvaret för den övergripande strukturen i köket, bemanningsplanering, måltidsplanering, budget samt inköp. Vid behov ser vi gärna att du kan gå in och hjälpa till med matbeställning och planering. 

Vi söker dig som både är en utmärkt kock och en person som ser det som en positiv del av arbetet att lära upp unga vuxna i matlagningskonsten, omhändertagandet av ett storkök/bageri (även städ, hygien och annat) på ett pedagogiskt och inspirerande vis. 

Säsongsanställning juni–augusti på heltid eller deltid (beroende på sökande ) samt möjlighet till extra jobb under sept-oktober. Kollektivavtal enligt Fremias ”café, hotell, resturang”.

Kort om anställningen

Arbetslivserfarenhet krav: Erfarenhet av att jobba i storhushåll/storkök
Lönetyp: Månadslön
Anställningsvillkor: Heltid 6 månader eller längre
Arbetsplatsens placering:
Dirhuvud 504
45991 LJUNGSKILE
Arbetsgivare: KFUK-KFUM Västsvenska Regionen 

Kock

Via detta formulär skickar du in en ansökan till tjänsten.
Namn(Obligatoriskt)
E-post(Obligatoriskt)
Här kan du ladda upp ditt CV och ditt personliga brev.
Dra filer hit eller
Godkända filtyper: pdf, Max filstorlek: 5 MB, Max antal filer: 10.