Kamrer

Arvoderat uppdrag som Kamrer – sommaren 2022

Detta är ett arvoderat uppdrag som sträcker sig över de ca 7 veckor på sommaren som lägergården har lägerverksamhet; uppdraget kan delas upp i två perioder. Uppdraget kan till viss del utformas utefter den sökandes kunskap och intresseområden gällande lägergården.

Som kamrer arbetar du i nära samarbete med de anställda på kontoret. Du är knutpunkten på kontoret! Vi tänker att du ingår i lägerledningsgruppen precis som hamnansvarig och i personalgruppen vilket innebär att du kommer ha full koll på allt som händer på gården.

Du har svart bälte i att checka in lägerdeltagare och näsa för köpa in det bästa godiset till markan samt ordna det galnaste inspringet när det är marka. Du tar hand om KNÖÖSare och ser till att det finns bra och vettiga uppgifter för dem.

Du svarar i telefonen när det behövs och hjälper deltagarna att ringa hem på siestan. Du bistår programmisar med extra pepp och en kram om samtycke råder. Du återrapporterar från 9-mötet när sommarlägersansvarig och teamleader har ledig dag samtidigt. Du är de anställdas högra hand.

Du har körkort för personbil och är den förste att uträtta diverse ärenden och inköp som verksamheten behöver. Du kör vid behov mitt i natten till NÄL, svänger förbi Torp och gör ärenden. Du tar emot externa grupper som hyr, lämnar ut nycklar och tar emot betalningar. Du ansvarar för sjukvårdsskåpet, att det fylls på och att nytt sjukvårdsmateriel köps in. Att säkerhetstelefonerna laddas på med pengar och att kassasystemet fungerar.

Du arbetsleds av teamleader och hoppar in och hjälper till där det behövs.  Tex, köket med hajk packning eller hjälpa programmisarna att fixa ledarfika. Det finns alltid saker att göra på gården. Kanske behöver boxrummet en uppsnyggning mellan två läger eller hellägersaktiviteten på kvällen en extra ledare.

Arvode utgår likvärdigt med hamnansvarig och du bor och äter på gården och tar lediga dagar så du orkar jobba hela sommaren.

Sparrevikserfarenhet

Vi ser att det är önskvärt att du jobbat som ledare minst en sommar på Sparreviken. 

Kamrer

Via detta formulär skickar du in en ansökan till tjänsten.
Namn(Obligatoriskt)
E-post(Obligatoriskt)
Här kan du ladda upp ditt CV och ditt personliga brev.
Dra filer hit eller
Godkända filtyper: pdf, Max filstorlek: 5 MB, Max antal filer: 10.