Kock med arbetsledaransvar

Vi söker en husmor/husfar till Lägergården Sparreviken

Vi söker dig som har erfarenhet av matlagning i storkök för upp till 150 personer och är bra på att skapa en god pedagogisk struktur och arbetsleda oerfarna (motiverade) unga ledare i köksarbete, på ett vis som får dem att växa.

På sommaren har vi sommarlägersverksamhet för barn och ungdomar och köket serverar frukost, lunch, middag samt gör kvällsfikakorgar. Vi bakar allt vårt bröd i gårdens bageri, men även bullar kakor mm till besöksdagar och konfirmationsfika.

Ditt uppdrag under sommarmånaderna består i att måltidsplanera, göra inköp/ beställning, leda/handleda och delvis laga maten tillsammans våra ideella ledare som under sommaren bemannar vårt kök och bageri. Samt ansvara för att diet/allergi kost blir korrekt.  

Du kommer under vår högsäsong (mitten av juni till mitten av augusti) ha ytterligare anställd kökspersonal som du delar matlagning, handledning och dietkost-ansvarar med.

Under vår och höst arbetar du självständigt med att laga mat till de hyrande grupper som kommer till lägergården för lägerskola eller konferens. 

Du kommer ansvara för att hålla budget, arbetsmiljön i köket med tillhörande bageri och tillsammans med gårdens Teamledare planera bemanningen av anställd personal och ideella ledare i köket efter verksamhetens behov. 

I kökets uppgifter ingår även att beställa och packa mat för hajk. Vid större tältläger på vår lägeräng har du till uppgift att bistå med måltidsplanering, receptplanering och inköp, samt utlämning av råvaror till måltider som de tältande grupperna lagar till själva över öppen eld.

Tjänsten är ett vikariat på 6 månader med start i April på 80%-100%. Kollektivavtal enligt Fremias ”café, hotell, resturang”-avtal.

Kort om anställningen

Arbetslivserfarenhet krav: Kock, storhushåll – Minst 3 års erfarenhet
Lönetyp: Månadslön
Anställningsvillkor: Deltid 3–6 månader eller längre
Arbetsplatsens placering:
Dirhuvud 504
45991 LJUNGSKILE
Arbetsgivare: KFUK-KFUM Västsvenska Regionen 

Köksansvarig

Via detta formulär skickar du in en ansökan till tjänsten.
Namn(Obligatoriskt)
E-post(Obligatoriskt)
Här kan du ladda upp ditt CV och ditt personliga brev.
Dra filer hit eller
Godkända filtyper: pdf, Max filstorlek: 5 MB, Max antal filer: 10.