info@sparreviken.se | tel. +46(0)522-291 96

ELKOKAVL

En Liten Kurs Om Konsten Att Vara Ledare

Detta är vår ledarskapskurs för dig som är från 17 år. Du går en och samma ledarutbildning, och du får praktisera ditt valda temaval inom segling eller kanot/kajak/vildmark, samt hur du handleder dessa aktiviteter.  Vill du sedan fortsätta din resa till att bli ledare på Sparreviken så har du en bra grund och god kunskap för att vara ledare inom det valda temat. Under kursen lär du dig ett pedagogiskt sätt att leda barn och ungdomar. Du får ta del av Sparrevikens sätt att vara ledare och den värdegrund vi står för.

Kursen varvas med ledarskapsteori, praktiskt ledarskap på olika sätt, och friluftsliv. Under utbildningen praktiserar vi även deltagarnas nya kunskap på de parallella lägrens deltagare. Kursen innehåller KFUMs två första steg (George och William) i utbildningsserien Helheten. Efter kursen så kan du jobba ideellt som ledaraspirant (lasp) hos oss och på så vis utvecklas mer och få öva på ditt ledarskap.

2019

Datum: 15 juli – 28 juli 2019
Ålder: från 17 år
Pris: 6 900 kr
Platser: 16 st 

Då ELKOKAVL inte är ett läger i traditionell mening, utan en utbildning är det viktigt för oss att veta att du som deltagare förstår vad kursen innebär. Vi försöker också sätta samman en varierad grupp där deltagarna kommer från olika håll och har olika erfarenheter. Fyll i en ansökan till kursen nedan.

Tipsa andra om den här kursen

Stäng meny