info@sparreviken.se | tel. +46(0)522-291 96

Konfas återträff 2018

Anmälan till konfas återträff

Är du en utav sommarens konfirmander? Då är ni varmt välkomna till oss på återträff. Fyll då i den här blanketten! Din anmälan ska senast vara oss tillhanda senast 6 september. Återträffen är från den 15 sept kl 10.00 till den 16 sep 14.00. Välkomna!

Datum: 15-16 september 2019

Incheck: 10:00
Utcheck 14:00 
Pris: Återträffen ingår i lägeravgiften

Boka din plats genom att fylla i formuläret på denna sida

Tipsa andra om det här lägret

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på google
Dela på email

Klicka på rubrikerna nedan för mer information

Det blir ingen hajk, så den utrustningen kan ni lämna hemma. Däremot kläder för väder, badkläder, handduk, hygienartiklar, kläder att ha sparreviksaktiviter i, bra skor, någon uppsättning av hela/rena kläder, minnen och ett glatt humör får mer än gärna tas med.

Det finns inte riktigt några vanliga dagar på Sparreviken. Vi erbjuder en mängd olika aktiviteter och varierar innehållet i dagarna väldigt mycket. Ett som är säkert är att ni inte behöver tänka på det och att ledarna kommer ta hand om det där! De kommer väcka er och se till så att ni lägger er i tid. Vi har en lägerklocka som vi ringer i så fort det är dags för mat, ny aktivitet eller annan information. På Sparreviken vill vi att deltagarna lämnar den stressen hemma och låter sig själva leva i nuet. Allt det där kommer ni att komma in i under lägrets gång.

En av Sparrevikens främsta byggstenar och stoltheter är våra ledare. Varje sommar kommer ca 100 st unga vuxna ledare till Sparreviken för att driva våra sommarläger. Då alla våra ledare är ideella är de inte här för pengarna, utan för att de ser detta som ett värdefullt och roligt uppdrag. Många av våra ledare har varit det i många år, och har även varit lägerdeltagare på Sparreviken och vet därför hur det är att vara lägerdeltagare. Våra ledare är inte utbildade pedagoger, läkare eller psykologer, men oerhört ambitiösa, engagerade och ansvarstagande. Vårt ledargäng är en härlig mix av ursprung, intressen, ålder, personligheter, könsidentiteter etc. som tillsammans brinner för Sparreviken och att skapa oförglömliga läger för våra deltagare. Alla ledare går innan lägren börjar utbildningar i ledarskap, grupprocesser, HLR & Första Hjälpen, ledarroller, brandgenomgångar etc.

Varje läger har 2 st “Programmisar” anställda av Sparreviken för att ansvara för ledarna, deltagarna och lägret. Dessa backas i sin tur upp den heltidsanställda personalen på Sparreviken.

”Ledarna har varit mycket bra och hjälpsamma. Jag kände mig trygg med dem”
– Lägerdeltagare 2017

”De är alla så vänliga, lyhörda, passionerade med det de gör och man märker att de vill detta. Mina stugledare tycker jag personligen var de bästa av alla här!”
– Lägerdeltagare 2017

Då deltagarna inte har personliga mobiltelefoner med sig på våra läger går det bra för anhöriga att ringa till oss om ni vill komma i kontakt med lägerdeltagaren. Vårt telefonnummer är 0522-29196. Då lägret är i full gång med andra aktiviteter kommer ni oftast få informationen att ni får lämna ett meddelande, så ringer lägerdeltagaren upp så fort den har möjlighet (vilket ibland kan dröja längre än föräldern önskar).

Ibland är vi ute på hajk och då kan det dröja ett par dagar. När deltagaren vill ringa hem får den låna vår telefon på kontoret att ringa ifrån. Vi uppmanar att inte höras av alltför ofta då vi har erfarenhet av hemlängtan och att den oftast ökar om man ringer hela tiden.

Om något skulle hända på lägret som ni föräldrar behöver veta kontaktar vi er direkt!  Här på lägret lever vi väldigt nära varandra och eventuella problem måste redas ut på en gång för att inte växa och bli onödigt stora. Vi backar inte för att reda ut konflikter och ni föräldrar får givetvis veta så snart som möjligt om något hänt kring ert barn. 

Om ert barn är ledset och vill ringa hem brukar stugledaren försöka hinna före med att ringa så att ni föräldrar först får veta vad som hänt och sen tillsammans med ledaren kan hjälpa ert barn på bästa sätt.

Stäng meny